Körunda Golf & Konferenshotell

RUM
Antal rum

51

BÄDDAR
Antal bäddar

102

REST
Restaurang

Ja

BASTU
Bastu

Ja

POOL
Pool

Ja

Gäster
Konferensgäster

120

KONFERENS
Konferensrum

N/A

TEE
Avstånd till första tee

20 m

HÅL
Antal hål

27+9

PAR
Banans par

72

Knyt skorna och stig ut på banan, närmre kan du inte komma.

På behagliga 35 minuter från Stockholm hittar du Körunda i naturskön och sjönära miljö ett stenkast från havet på östkusten. Hos oss bor du i en modern herrgårdsmiljö i en skön ”hemma-hos” känsla.
Nynäshamns GKs greeneer och fairways sveper runt hotellet, på rummen som går i en naturnära Skandinavisk stil med harmoniska färger vetter hälften med en härlig vy över banan. På markplan med altan greppar du klubban och slår ett par bollar på rangen.

Golfbanan erbjuder tre natursköna golfupplevelser; dal- berg- och sjö-slingan skapar var och en sina unika utmaningar. Vill du värma upp eller precis börjat spelat finns korthålsbanan Sjögärdet som ligger vackert intill sjön Muskan.

After golfen på Körunda innebär njutning i form av mat, avkoppling, natur och självklart mer golf. I relaxen hittas jacuzzi, lounge, ångbastu och isdusch för den som vågar, en stund att koppla av ömma golfmuskler efter en heldag på banan. Vår restaurang erbjuder en smakfull fast 4-rätters meny som ingår i våra golfpaket, behövs extra energi serveras lunch i restaurangen såväl som ett väl tilltaget utbud i vårt brasseri Bakfickan i klubbhuset. Rundar av kvällen gör man i baren, lobbyn som snabbt blir en skön lounge-stämning efter solens nedgång.

Hitta hit

08-520 390 30
info@korunda.se
Körunda 31 148 91 Ösmo